Flak

Smarta funktioner som standard

Allt fler påbyggare väljer att låta oss bygga deras flak. Anledningarna är flera, men främst handlar det om total integration med chassi, möjligheterna till specialisering och enkelheten med vår konfigurator.

Vi har kompetensen och tillverkningen att ansvara för projekt från start till mål. De speciallösningar vi utvecklat under åren är i dag standard på våra flak. Standardiserat elsystem är en, möjlighet till säker förankring av nästan all typ av gods genom ett koordinatsystem av surrningsbalkar i flakbotten en annan.

Andra kostnadsbesparande fördelar är låg vikt, korta installationstider, minimering av komponenter och slitagedelar samt varmgalvanisering av alla flak. Vi har även nära samarbeten med stora lastbilstillverkare varför vi kan vara med och påverka chassits konstruktion för så bra integration som möjligt av flaket.

Samarbetsprocessen för tillverkning av ditt flak och därmed optimal anpassning, kallar vi BKG: Beskrivning – Korrektur – Godkännande:

Beskrivning: Idén kommer från dig, men självklart hjälper vi dig gärna om du önskar. Genom vår erfarenhet och kompetens kan vi ofta bidra med viktiga synpunkter.

Korrektur: Du får, utifrån vad som passar dig bäst, korrektur från oss som 3D-modell eller ritning. Nu kan du i lugn och ro kontrollera att allt är som du vill ha det och göra eventuella justeringar.

Godkännande: Efter korrektur från dig får du ett sista slutgiltigt korrektur där du godkänner design och kostnad för byggnation. Tryggt, säkert och enkelt.

Till BHH Konfigurator

Snabb konfigurering av flak

BHH Konfigurator ger säljare och konstruktörer ett verktyg som förenklar försäljning och konstruktion. Med konfiguratorn kan ni, er kund eller båda tillsammans snabbt och enkelt rita upp önskat flak. När ni är nöjda tar ni ut bilder, vyer eller ritningar. Alla kan se hur det kommer att se ut och ni har exakta ritningar att konstruera utifrån för att verifiera flakets placering på chassi.

Är du intresserad av BHH Konfigurator? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Intresseanmälan BHH Konfigurator

Senaste från Facebook